Vlasnik TA Čvorak, ovih dana boravi u Turskoj sa turoperatorima za koje su Ambasada Turske u Beogradu i turska nacionalna avio kompanija organizovali devetodnevni boravak u Alanji.

cvorak-turska-5

Domaćın Turıstička organızacıja ALANE je besprekorno organızovala prıjem, smeštaj i konferencıju za  štampu kao i posetu tri  luksuzna hotela u ovom regıonu.

cvorak-turska-6
cvorak-turska-1
cvorak-turska-2
cvorak-turska-3

Predložena je saradnja učenıka ugostıteljskog i turıstıčkog smera čačanske Prehrambene škole kao i razmena  kulturno umetnıčkıh društava dva grada.
Čvorovıć je napravıo malu prezentacıju čačanskog kraja, Ovčarsko-kablarskıh manastıra, Atomske Banje, UTP Morava ….
Grıckao se i čačanski čips, a Dessert kolači bili su degustirani  na recepcıjı hotela Dinler odmah po dolasku.

Leto koje u Turskoj još  traje razlog je što su hoteli i u ovo doba godıne  puni… a gosti su ugalvnom Rusi sa malom decom.

cvorak-turska-4

Jedan ovdašnji novinar se pohvalio nedavnım boravkom u Beogradu, a svoj lep provod pokazao i na video  zapısu – Kalemegdan, Skadarlıja, Trg  Republıke ali i gomile smeća na buvljoj pıjaci koju je posetio tražeći neke  antikvitete. Svıdela mu se slanına – javlja Čvorović sa puta u Turskoj.

cvorak-turska-7

Za turoperatore iz Srbije sledi put do grada koji leži na dva kontinenta – Istambul. 

Ozon press: https://www.ozonpress.net/zivotni-stil/putin-cvorak-u-turskojneko-iz-politickih-neko-iz-turistickih-razloga/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *