Na dalekim putovanjima ima uvek neobičnih slučajeva i susreta. Na brodu „Knez Vladimir“ koji kruži Crnim morem ruska televizija snima TV seriju. Čačanin, vlasnik Turističke agencije „Čvorak“, Slobodan Čvorović sticajem okolnosti bio je putnik broda na kome se snimala serija i razgovarao je sa producentima serije.


Kada sam rekao da sam zabranjen na lokalnim TV stanicama Galaksiji, Telemarku i Lavu, da Glas Zapadne Srbije bojkotuje sve što Čvorak radi za  svoj grad ovde su  to primili sa sumnjom. Kao znak pažnje ponudilu su mi saradnju na snimanju popularne ruske serije „Turistička policija“ – kaže Čvorović.

Poznata ruska glumica Anastasia Ivleeva u ulozi policajke, rado je prihvatila razgovor sa Čvorkom ali se malo zbunila kada sam je pitao koliko će da mi plati da se fotografiše sa mnom – priča Čvorović. 

Kaže da mu je dala broj svog telefona i autogram. Na pitanje kako je izgledalo snimanje scena na brodu kaže da je bilo zanimljivo. 

Serija kao serija ali toliko statista i tehnike ja mislim nije bilo ni kada se snimala „Bitka na  Neretvi“ sa Ričardom Bartonom. Ako budem imao vremena doći ću na nastavak snimanja čim se zatvori sezona na  čačanskim  bazenima.

Serija se inače emituje na ruskoj  Friday.tv .

https://www.ozonpress.net/zivotni-stil/cacanin-u-ruskoj-tv-seriji/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *