• Opis
 • Plan puta
 • Put uključuje
 • Put ne uključuje
 • Recenzije
 • Rezervacija
 • Vaša pitanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 6km od Naama Bay, oko 10km od Shark’s Bay i oko 10km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se može pohvaliti lokacijom, obziorm da se nalazi nedaleko od Naama Bay. U ponudi ima veliki izbor sportskog i zabavnog sadržaja a gostima je na raspolaganju i 18 restorana i barova.

Za decu tu su dečiji klub, igralište i bazen.

Plaža
Hotel ima svoju plažu do koje vodi shuttle bus, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 360 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, mini bar, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Plaća se: room service, telefon, Wi-Fi internet (besplatan samo u Deluxe sobama).

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Pharaoh (glavni restoran), Sultan (glavni restoran), Nathan’s (roštilj), Dolce Vita (italijanska kuhinja), Bukhara (indijska kuhinja) i Sumui Island (azijska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i veliki broj barova.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Menjačnica, sala za sastanke, prodavnice, doktor, parking, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena, 1 dečiji bazen, aqua park za odrasle i aqua park za decu, odbojku na plaži, tenis, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi, tenis (osvetljenje), bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Program Putovanja
Šarm el Šeik

Avionom 7 - 21 noćenje čarter letom (avio kompanija Air Serbia)


Program putovanja

polasci 7 - 21 noćenje – Air Serbia

Prvi dan: Beograd – Šarm el Šeik. Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», tri sata pred vreme predviđeno za poletanje aviona. Poletanje aviona za Šarm el Šeik. Sletanje u Šarm el Šeik. Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. (u slučaju kasnih letova obrok u avionu zamenjuje večeru u hotelu). Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Noćenje.

Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete.

Poslednji dan: Šarm el Šeik. Doručak. (u slučaju ranih letova zapakovani doručak). Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12:00h kada prestaje i usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Avio prevoz (čarter linijom Air Serbia) na relaciji Beograd – Šarm el Šeik – Beograd, Transfer aerodrom Šarm el Šeik – hotel – aerodrom Šarm el Šeik 7 – 21 noćenje (AirSerbia) na bazi izabrane usluge u hotelu, prema rezervisanom i uplaćenom aranžmanu Avio takse trenutno oko 82€ (ukupno 22.4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 29.6€ taksa aerodroma u Šarm el Šeiku, YQ taksa trenutno 30€). YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) je promenljiva i doplaćuje se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).
Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

Usluge predstavnika u Egiptu (u Šarm el Šeiku je gostima na raspolaganju predstavnik na srpskom i engleskom jeziku, dok je u udaljenim mestima, zbog udaljenosti od Šarm el Šeika, predstavnik na srpskom jeziku dostupan putem telefona, a u samom mestu je dostupan predstavnik na engleskom jeziku) Troškovi organizovanja putovanja

PCR test.
Vlada Republike Egipat je odlučila da je putnicima svih nacionalnosti koji putuju u Egipat (odluka se odnosi na celu teritoriju Republike Egipat) počevši od 01.09.2020. potreban negativan PCR test za ulazak u zemlju. Kriterijumi su sledeći:

PCR test ne sme biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja uzorka pre planiranog leta; Deca uzrasta do 5,99 godina u trenutku ulaska u Egipat nisu u obavezi da prilože negativan PCR test; U slučaju pozitivnog rezultata testa moguća je refundacija samo dela aerodromskih taksi (uslov avio kompanije) i jednog dela hotelskog smeštaja (iznos dostavlja ino partner)
PCR test je moguće uraditi i na aerodromu u Šarm el Šeiku po sletanju, cena je 30$. Posle uzorkovanja putnici idu u hotel i istog dana uveče ili sledećeg dana dobijaju rezultat na email.

Po povratku avionom za Beograd dozvoljen je ulazak samo ako putnici poseduju negativan PCR test ne stariji od 48 časova ili dokaz o pimljenoj vakcini. Oni koji to ne poseduju određuje se mera karantina u kućnoj izolaciji u trajanju od 10 dana ili mogu se testirati na lični zahtev u Srbiji, te u slučaju negativnog testa mera izolacije prestaje da važi. Negativan PCR test kao uslov za ulazak u Republiku Srbiju ne primenjuje se na maloletna lica starosti do 12 godina, ako roditelj, staratelj ili drugo lice koje je u pratnji deteta poseduje negativan PCR test, ukoliko je potreban.

Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da prilikom ulaska u Republiku Srbiju prilože negativan PCR test. PCR test pre povrataka u Srbiju, moguće je uraditi u privatnoj laboratoriji u Šarm el Šeiku i cena sa povratnim transferom od/do hotela je oko 35€.

PCR test u Republici Srbiji je moguće zakazati i preko sajta ezakazivanjepcr.euprava.gov.rs. Testiranje može da se zakaže za najviše pet članova porodice, ukoliko željena laboratorija prima više lica u istom terminu. Testiranje može da se zakaže za državljane Republike Srbije, strane državljane sa prijavljenim boravkom u Republici Srbiji i za strane državljane bez boravka (turiste). PCR testiranje na lični zahtev se plaća. Cena testiranja za građane Republike Srbije i strana lica sa prijavljenim boravkom u Republici Srbiji iznosi 9.000,00 rsd. Cena testiranja za strana lica bez prijavljenog boravka iznosi 18.000,00 rsd.

Putno zdravstveno osiguranje ((OBAVEZA – zahteva avio kompanija) potrebno je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19). Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki. Egipatska viza je trenutno besplatna (trenutna informacija koja se može promeniti u bilo kom trenutku bez prethodne najave da je viza besplatna do 30.04.2021. a nakon toga 25$) samo za državljane zemalja (među kojima je i Srbija) koji vize mogu kupiti na licu mesta, na aerodromu u Šarm el Šeiku tj. putnici koji tokom svog boravka planiraju da napuste regiju Šarm el Šeika odlaskom na neki od izleta (za putnike koji ne planiraju da napuštaju regiju Šarm el Šeika i ne planiraju zadržavanje u Egiptu duže od 15 dana viza NIJE POTREBNA). Svi putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu. Individualni transfer (min. 2 odrasle osobe), u mestu Šarm el Šeik 30€ po osobi, a van Šarm el Šeika 50€. Deca do 1.99 gratis (nemaju sedište u prevoznom sredstvu), deca od 02-11.99 plaćaju 50%. Doplata nije obavezna, jer je grupni transfer uračunat u cenu aranžmana. Deca do 2 godine godine 50€ nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu Fakultativne izlete i individualne troškove Ostale nepomenute usluge

There are no reviews yet.

Be the first to review “XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND”

 • Start
  End
  Group Size
  Price
   
 • start:
  Group Size: No Size Limit
  price: € 490 /Person

No Details Found