Vlasnik Turističke agencije „Čvorak“ opet je na putu, sa koga nam je poslao izvode iz dnevnika putovanja. Magla..magla svuda oko nas pevala je nekada JosipaLisac. Magla je jutros obmotala Zagreb.

Severina, Cetinski i Doris Dragović svuda oko nas  na velikim bilbordima pozivaju na svoje koncerte. U Hrvatskoj je danas 30. dan  štrajka prosvetnih radnika. Lepa vest je da se otvara muzej čokolade, a da se ulaznica može gricnuti i pojesti.

Uprkos magli, Berluskoni i Čvorak odleteli su iz Zagreba. Berluskoniju je pozlilo pa su ga odvezli u Italiju, a Čvorak je otputovao u Tursku na večeru.

Posle dvodnevne posete Zagrebu vlasnik Turističke agencije Čvorak Slobodan Čvorović danas je stigao u Istanbul.

Turska avio kompanija oranizovala je  večeru za svog saradnika iz Srbije i omogućila odmor u luksuznom  hotelu Ramada do sledećeg poletanja.

Prilikom nedavnih poseta  Istanbulu uverio sam se u vrhunski nivo usluga. Pored razgledanja grada bili smo gosti na turskom doručku i ručku.Vožnja i večera na brodu koji plovi Bosforom je bila još jedna lepa briga kompanije, a radost putnika, pa se nadam daljoj marketinškoj saradnji ali i novim putovanjima sa ovom svetski najuspešnijim avio kompanijom.

Ozon press: https://www.ozonpress.net/zivotni-stil/adio-zagrebe-dobar-dan-istanbule/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *