Календар у Мрчајевцима

VSTS

Најновија књига Српског народног календара кренула је у свет. Раније се листала у домовима културе, у школама, у библиотеци, у аутобусу, возовима, авионима, амбасадама… Ови тешки здравствени услови утицали су да и путеви књиге буду отежани, али за лепе речи никад није ни касно, ни тешко.

Један од старих доброчинитеља календара је и етно кућа ЕРИЋ, где су се састали доброчинитељи из Ужица – Amigo Travel, из Чачка – Nataša Travel и туристичка агенција ЧВОРАК. Јутрања лепиња са кајмаком и пршутом поред камина, пита од тикве и кафа коју је Чворак донео са Балија из далеке Индокине да се баш овде са радошћу попије. Као и свуда, као и увек, били су и  ДЕЗЕРТ колачи.

Књигу Српски народни календар можете набавити од доброчинитеља који помажу штампање. И ове године је највећи доброчинитељ календара на чијим је корицама порта цркве Светог Вазнесења Господњег у Чачку, град Чачак.

У књижари РЕЧИ у Дому културе можете набавити овогодишњи календар по цени од 600 динара, а као поклон добити прошлогодишње издање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *